terug

Tritel en PUUR telecom bundelen krachten


Tritel en PUUR telecom bundelen krachten. PUUR telecom vanaf 1 februari verder als Tritel West

De fusie is het antwoord op de toenemende behoefte van de klant op het gebied van hoogwaardig klantcontact en onze ambitie om versneld uit te breiden in de groeiende cloud markt.

De ruim 9 jaar aan ervaring en de uitgebreide technische kennis van cloud diensten en hosted telefonie waar Tritel over beschikt, zorgt ervoor dat PUUR telecom haar bestaande en nieuwe klanten vanaf 1 februari 2016 kan voorzien van een uitgebreid dienstenaanbod en een superieure service en support. 

Armand Lipperts – Algemeen directeur PUUR telecom & Lionconnect: ‘Deze fusie heeft mij geleerd dat er een enorme slag te slaan viel in efficiency. We kunnen ongeveer 80% van onze activiteiten uitbesteden aan de geoliede machine in Alkmaar. Daarnaast is de fusie een inhaalslag wat betreft ontwikkelingen op de roadmap van PUUR. Denk aan nieuwe receptie- en callcenter software, online werkplekken, een zichtbare klanttevredenheid op de website, webinars, verbeterde facturatie… om er een paar te noemen!

Over PUUR telecom

PUUR telecom is een vooruitstrevende serviceprovider die vaste telefonie, mobiele abonnementen en dataverbindingen aanbiedt aan de zakelijke markt in Nederland. Het streven van PUUR telecom is om de klant in de totale communicatiebehoefte te voorzien. PUUR telecom wordt per 1 februari 2016 Tritel West en blijft het huismerk van Lionconnect. En zoals een huismerk hoort te zijn, zal Tritel West zich blijven toeleggen op het toegankelijk maken van geavanceerde communicatieoplossingen voor haar zakelijke klanten.

Over Tritel

 

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van ICT, data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Vanuit het hoofdkantoor in Alkmaar maakt Tritel het voor haar klanten mogelijk om in een betrouwbare en stabiele omgeving altijd, overal en op elke manier te communiceren. Persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een transparante communicatie staan hierbij centraal. De dienstverlening van Tritel wordt door haar bestaande klanten gemiddeld met een 9,0 beoordeeld. Daarnaast is Tritel zes keer op rij door het Financieel Dagblad bekroond met een FD Gazelle Award als één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In totaal bestaat de organisatie uit 40 medewerkers en heeft Tritel naast het hoofdkantoor in Alkmaar ook een vestiging in Den Bosch. Lezers van dit bericht interesseren zich ook in: