terug

Het Gemaaltje kiest opnieuw voor Citroën Berlingo


Het Gemaaltje kiest opnieuw voor Citroën Berlingo

 

Het Gemaaltje is meer dan eetcafé alleen. Klanten kunnen er terecht voor patat en snacks, de lunch, ijs, menu's en belegde broodjes. Om mee te nemen of in het restaurant op te eten. Speciaal voor ondernemers heeft het eetcafé een bezorgservice. Binnen Stadskanaal bezorgt Het Gemaaltje de maaltijden bij bedrijven op locatie. 'Bedrijven hebben het vaak druk en daardoor geen tijd voor het afhalen van het eten. Dat is begrijpelijk', zegt Nijhoff.

 

 

 

Catering bij bijzondere gelegenheden

 

Bij bijzondere gelegenheden verzorgt het eetcafé ook de catering. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk stamppotbuffet in de wintermaanden of een gerecht als bami of nasi met saté. Met speciale wensen wordt rekening gehouden en de maaltijden worden tijdig op locatie afgeleverd. De Berlingo komt dan ook zeer van pas en heeft inmiddels al de nodige kilometers op de teller staan.

 

Nijhoff begon 3,5 jaar geleden samen met Niek Zuur met het bedrijf en kwam als bedrijfswagen op de Berlingo uit. Die kocht hij toen bij Dijkstra Citroën. Onlangs had hij opnieuw contact met zakelijk account manager Kors Uittenbogaard. 'Voel je wat voor een nieuwe auto, vroeg hij'. Na een uitgebreid advies koos Nijhof opnieuw voor dit type.

 

 

 

Maatwerk voor bedrijfswagens

 

Uittenbogaard werkt voor het rayon Emmen-Stadskanaal voor Dijkstra Citroën. 'Wij leveren maatwerk voor bedrijfswagens, zowel wat betreft de auto als de financiering', legt hij uit. De zakelijk account manager adviseert bijvoorbeeld op het gebied van inrichting en opbouw van bestelwagens, maar ook op financiële voordelen als investeringsaftrek bij financial lease. 'We hebben momenteel bijvoorbeeld de actie: financial lease 60 maanden tegen 0 procent rente'.

 

Nijhoff vond het erg prettig dat Uittenbogaard langskwam en de mogelijkheden met hem besprak. 'De Berlingo is uiteindelijk voor ons de beste keuze'.

 Lezers van dit bericht interesseren zich ook in: