terug

Duurzaamheid.nu inspireert met positief nieuws


Duurzaamheid.nu gaat vandaag live

Informeren en inspireren

Duurzaamheid.nu gelooft in de kracht van positief nieuws. “Door aandacht aan innovatieve ideeën en ontwikkelingen te geven, krijg je als lezer zin om zelf aan de slag te gaan”, aldus Bob Bishoen, oprichter van duurzaamheid.nu. Op de website staat nieuws over personen of bedrijven die, vaak tegen de stroom in, bijdragen aan positieve verandering. De artikelen zijn inspirerend, scherp, en hebben een originele insteek.

Podium voor MKB

Duurzaamheid.nu vindt het belangrijk dat MKB- bedrijven, die vanuit een duurzame visie handelen, meer naamsbekendheid en een groter marktaandeel verwerven. Bob Bishoen: “Deze MKB-bedrijven hebben authentieke producten te bieden, die goed zijn voor mens, dier en natuur. Neem bijvoorbeeld een bedrijf dat suikervrije jam maakt, wat vervolgens geen jam mag heten omdat het te gezond is. Die jam verdient onze aandacht.” Door het bieden van een podium waarop MKB-bedrijven zichzelf kunnen presenteren kan ook een breder publiek snel kennismaken met deze bedrijven.  

Over Duurzaamheid.nu

 

Duurzaamheid.nu wordt gelanceerd op maandag 8 februari om 12 uur. Duurzaamheid.nu wil bijdragen aan verduurzaming van de maatschappij, door de nadruk te leggen op vooruitgang en positieve ontwikkelingen. Dit doet zij door middel van het plaatsen van inspirerende artikelen en het aanbieden van een podium voor MKB-bedrijven die vanuit een duurzame visie ondernemen.  Lezers van dit bericht interesseren zich ook in: