terug

Uw personeelsplanning online regelen

Met de webservice kun je als ondernemer enorm veel tijd en dus geld besparen.

Vroeger schreven we alles op en vandaag de dag doen we alles met de computer. Hoewel zelfs dat al een klein beetje achterhaald is. Want wie zit er nou nog achter de laptop als je ook met je tablet of smartphone op internet kunt en je zaken zo regelen. Waarom zou je dan ook niet je personeelsplanning online regelen? De beste online service voor het online regelen van je personeelsplanning is Werktijden.nl, kunnen wij concluderen. Een zeer betaalbare service (€1,99 per personeelslid, per maand), een ergonomische interface en professionele ondersteuning. Met de webservice kun je als ondernemer enorm veel tijd en dus geld besparen. 

Meer inzicht voor medewerkers

Alle medewerkers krijgen hun eigen inloggegevens waarmee ze inzicht krijgen in de personeelsplanning. Verder kun je als ondernemer of filiaalmanager je personeel op de hoogte houden van hun rooster en eventuele wijzigingen.

Beschikbaarheid

Het personeel kan iedere week zelf aangeven op welke data ze beschikbaar zijn om te komen werken. Je kunt hier dan eenvoudig rekening mee houden wanneer je de planning gaat maken. Je hoeft dit dus niet meer bij iedere werknemer navragen, je hebt immers al in één overzicht. 

Ook ideaal voor part-timers of weekendhulpen die nog naar school gaan. Zo kun je een ieder inplannen die ook daadwerkelijk kan en hij of zij zal dan ook via het systeem op de hoogte worden gebracht. Voor iedereen prettig!

Bovendien kunnen medewerkers zelf ook hun verlof registreren en kun je deze bekijken, aanvragen en vervolgens goedkeuren of afkeuren. 

Ruilen van diensten

Het kan soms voorkomen dat een personeelslid graag wil ruilen met een collega. Ook deze functies zijn ingebouwd in het systeem van Werktijden.nl, collega’s kunnen namelijk onderling diensten met elkaar ruilen. Als beheerder ontvang je een verzoek om de ruil van diensten goed te keuren of af te keuren. 

Ben je nieuwsgierig en wil je het systeem eens proberen? Dat kan nu 30 dagen volledig gratis. Je kunt al binnen één minuut aan de slag met het systeem van Werktijden.nl. Neem de rondleiding of meld je direct gratis en vrijblijvend aan.Lezers van dit artikel interesseren zich ook in: